Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Denizcilik ve taşımanın ülkemiz dış ticaretine katkıları anlatıldı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU CUMHURBAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI OFİSİ TARAFINDAN DA DESTEKLENMEKTE OLAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE KARİYER FARKINDALIĞI OLUŞTURMAK, ONLARA KARİYER YOLCULUKLARINDA DESTEK SUNMAK AMACIYLA GELİŞTİRİLEN KARİYER PLANLAMA DERSİNDE VE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KARİYER GELİŞTİRME VE MEZUN İZLEME UYGULAMA ARAŞTIRMA MERKEZİ İŞ BİRLİĞİ İLE DENİZCİLİK VE TAŞIMA ORGANİZATÖRLÜĞÜNÜN ÜLKEMİZ DIŞ TİCARETİNE KATKILARI BAŞLIKLI SEMİNER DÜZENLEDİ.

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA MESLEK
Şehrazat Künefe

DÜZCE(İHA) – Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından da desteklenmekte olan üniversite öğrencilerinde kariyer farkındalığı oluşturmak, onlara kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla geliştirilen Kariyer Planlama dersinde ve Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi iş birliği ile Denizcilik ve Taşıma Organizatörlüğünün Ülkemiz Dış Ticaretine Katkıları başlıklı seminer düzenledi.

Uluslararası Satış Yöneticisi Ayberk Güngördü tarafından verilen seminer, Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Arif Güngör’ün açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında denizcilik ve taşıma organizatörlüğünün bir ülkenin dış ticaretine katkılarına değinen Güngör, Türkiye gibi coğrafi konumu nedeniyle denizciliğin, ülkenin dış ticaretinin ana bileşenlerinden birisi olduğunu ve dış ticaretinde kritik bir köprü işlevi gördüğünü vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından Ayberk Güngördü öğrencilere kendi kariyer gelişimi hakkında bilgi verdikten sonra, deniz taşımacılığı ve lojistik konularında bilgiler aktardı. Sektörün istediği nitelikleri örneklerle anlatan Güngördü, öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak konuşmasını tamamladı.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Arif Güngör program sonunda Ayberk Güngördü’ye teşekkür belgesi takdim etti.