Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Oto galeride dehşet: Kurşun anne ve 2 çocuğun oturduğu salona isabet etti

KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE KASKLI 2 ŞAHIS, BİR OTO GALERİYE KURŞUN YAĞDIRDI. SALDIRIDA OTO GALERİ SAHİBİ BACAĞINDAN YARALANDI, MERMİLERDEN BİRİ İSE ANNE VE 2 ÇOCUĞUNUN YAŞADIĞI OTURMA ODASININ CAMINA İSABET ETTİ.

KOCAELİ'NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE KASKLI
Şehrazat Künefe

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kasklı 2 şahıs, bir oto galeriye kurşun yağdırdı. Saldırıda oto galeri sahibi bacağından yaralandı, mermilerden biri ise anne ve 2 çocuğunun bulunduğu oturma odasının camına isabet etti.

Olay saat 11.30 sıralarında Esentepe Mahallesi Çenedağ Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz tespit edilemeyen motosiklet kasklı 2 şahıs, bir oto galeriye silahlı saldırı gerçekleştirdi. Kurşunun bacağına isabet ettiği oto galeri sahibi Y.Z. (26) kanlar içinde yer yığıldı. Galeride çalışan S.K. isimli kişi de tabancayla ateş ederek saldırganlara karşılık verdi. Saldırganlar kaçarken, Y.Z., esnafın aracıyla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Facia teğet geçti

Öte yandan, silahlı çatışma esnasında ateşlenen mermilerden biri çevredeki 3 katlı apartmanın 1. katındaki daireye isabet etti. Oturma odasının camını kıran mermi, soba borusunu deldi. O esnada oturma odasında bulunan anne ve 2 çocuğu olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada caddede 14 mermi kovanı tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.