Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Elektrik direğine çarpan Tofaş’taki 4 günlük bebek yaşam mücadelesini kaybetti

KASTAMONU’NUN DEVREKANİ İLÇESİNDE YOL KENARINDAKİ BETON ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN TOFAŞ MARKA OTOMOBİLDE AĞIR YARALANAN 4 GÜNLÜK BEBEKTE HAYATINI KAYBETTİ, ANNESİ İSE ZONGULDAK’A SEVK EDİLDİ. AYNI KAZADA BEBEĞİN ANNEANNESİ DE VEFAT ETMİŞTİ.

KASTAMONU’NUN DEVREKANİ İLÇESİNDE YOL
Şehrazat Künefe

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde yol kenarındaki beton elektrik direğine çarpan Tofaş marka otomobilde ağır yaralanan 4 günlük bebek hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi.

Kaza, dün Devrekani ilçesi Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Müzeyyen Kapıcı (60) idaresindeki 37 AC 570 plakalı Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde yol kenarındaki beton direğe çarptı. Kazada sürücü Müzeyyen Kapıcı, kaldırıldığı Devrekani Devlet Hastanesinde hayatını kaybederken, kızı Fatma Kırdı ile 4 günlük torunu da Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kastamonu’da entübe edilen ve yoğun bakımda tedavi altına alınan 4 günlük ismi konulmayan bebek de yaşam mücadelesini kaybetti. Bebeğin annesi Fatma Kırdı ise ileri tetkik ve tedavi için Zonguldak’a sevk edildi.