Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Call Center

Temizlik yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

GEBZE BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN “TEMİZLİK HER YERDE PROJESİ RESİM YARIŞMASI”NDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ BELEDİYE BAŞKANI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ TAKDİM ETTİ.

GEBZE BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN
Şehrazat Künefe

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ve ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen “Temizlik Her Yerde Projesi Resim Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz takdim etti.

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen Temizlik Her Yerde Projesi Resim Yarışması’nda 5 farklı okuldan öğrenciler dereceye girdi. Birinciye tablet, ikinciye bluetooth kulaklık ve üçüncüye ise satranç takımı ödülünün verildiği yarışmada birinci ve ikinci derecelerdeki öğrencilerin resimleri aynı zamanda Gebze Belediyesi’nin hizmet verdiği temizlik araçlarının üzerine giydirildi. Resim yarışmasını kazanan öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı resim öğretmenleri tarafından şu şekilde belirlendi.